Omdöme
4,9
(1 855 recensioner)
Utmärkt90%
Väldigt bra9%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
5 september, 2024

Snabbt och lätt

När jag flyttat tidigare har det varit hemskt! Tungt och stressigt!

Tänkte att jag skulle testa att anlita flyttfirma den här gången.

Jag är så nöjd så nöjd!!!!

Snabba, trevliga killar som fixade allt perfekt!

Jennie L
3629
TransportörNIKO
5 september, 2024

Supersmidig flytt

Möbelkillarna hjälpte mig flytta upp möbler från Malmö till Stockholm, allt gick toppen och enligt plan! Supertrevliga, lätta att ha att göra med och flexibla. Skulle aboslut rekommendera!

Agnes
92461
TransportörKM Leverans
4 september, 2024

Mycket välstädat

Bokade flyttstäd och fick bra och tydlig information samt en god dialog med handläggarna. Städningen var mycket väl genomförd, har inget att klaga på där.

Felix
93608
TransportörVehapi
4 september, 2024

Professional and expedite

I used the moving and cleaning service . Everything was on point . Cleaning was well carried and flat was left clean.

Movers were friendly and did everything very efficient within half a day. They knew what they were doing 100%.

Clear communication with office, moving and cleaning team . Highly recommend their services. Friendly and professional service . Thank you .

Miro
3567
TransportörAO Klings
4 september, 2024

Svettig flytt

Killarna jobbade hårt och bra i sensommarhettan! Dock verkar det vara lite interna kommunikationsproblem. Till nästa flytt kommer jag att be om att man kommer ut och gör en besiktning innan så att man kan planera och beräkna tidsåtgång och pris i förväg. Då blir det lättare för alla inblandade.

Anna D
92719 och 93832
TransportörNIKO
4 september, 2024

Blandad erfarenhet

Vi beställde stort paket med packning, flytt och städning. Killarna var jättegulliga, positiva, hjälpsamma och problemlösande, så plus för det. Minus var att det glömdes både det ena och det andra i packningen som vi fick påpeka (bl a två köksskåp som inte var tömda) samt att lådorna var dåligt märkta. Minus också för överlämning av nyckel efter städningen som inte fungerade – dörren lämnades olåst.

Jessica
91515
TransportörNIKO
4 september, 2024

Seriösa killar och duktiga.

Mycket trevlig personal! Lite krångel med godset, men dom gjorde allt för att ordna det. Städet var däremot mer att önska.

Emma N F
92129
TransportörJMT
4 september, 2024

Flytten gick väldigt smidig

Bokade Möbelkillarna för flytt från Lund till Örebro. Killarna som kom var mycket trevliga. De arbetade snabbt och smidigt och med försiktighet av våra möbler. Inget var förstört vid framkomst och hela flytten gick väldigt bra. Kan varmt rekommendera!

Lena H

Lena H
#3488
TransportörA&C
3 september, 2024

Väldigt professionellt

Flyttade med Möbelkillarna och har endast goda saker att säga. I tid, snabba och supertrevliga killar som kom. Rekommenderar starkt!

Simon L
#3722
TransportörAO Klings
3 september, 2024

Snabb flytt

Trevliga killar som jobbade effektivt och snabbt. Lite väl snabbt kanske då de inte tog hänsyn till märkningen på de kartonger med ömtåligt innehåll utan hanterade alla kartonger lika oavsett om de innehöll böcker eller kristallglas. Upplevde killarna stressade vid lossningen eftersom de skulle på nytt uppdrag efteråt. Trots detta kan jag rekommendera Möbelkillarna till andra i flyttplanering då allt flöt på smidigt.

Marie
92860
TransportörG&A